Consilio betyr råd. Vi er rådgivere og utfører oppdrag for nasjonale og internasjonale virksomheter.

I 1995 ble Consilio etablert med en idé om strategisk og helhetlig tilnærming til kommunikasjon. Vi er et selvstendig og uavhengig kommunikasjonsbyrå uten eksterne eiere. Consilio aspirerer mot langsiktige kunderelasjoner. Vi er derfor svært stolte av at en stor del av kundelisten består av virksomheter som har vært med oss i mer enn ti år, enkelte faktisk helt fra etableringen. Consilio utfører oppdrag i hele landet, og har global rekkevidde gjennom IPREX.

Reklame, PR eller sosiale medier?

Kommunikasjonsfaget favner bredt. Det gjør Consilio også. Med vår strategiske og helhetlige tilnærming til kommunikasjon, er det virksomhetens mål som avgjør om budskapene skal ut i egne, betalte eller fortjente kanaler – men vi ser helst etter en effektiv integrert kombinasjon av disse.

consilio-virkemidler-pie

Best på alt?

Nei, ingen er det. Kommunikasjonsfaget er for stort til at man kan være best på alt. Faget er også for stort til at de fleste virksomheter kan bruke et spesialistbyrå innenfor hver enkelt fagdisiplin, noe som ikke er spesielt effektivt heller. Vi har en samlet kompetanse innen PR, reklame, sosiale medier, events, web, Google, film, design og multimedia. Vi tror ikke at like barn leker best. Derfor har vi en rekrutteringsstrategi som gjør at hver nyansatt skal komplementere den kunnskapen vi allerede har i byrået, og bygge videre på den. Det aller viktigste for oss er at det skal være faglig interessant og morsomt å være kunde i Consilio! Det å ha krevende og profesjonelle kunder er noe vi trives med. Det utfordrer oss til stadig utvikling slik at vi ligger i forkant faglig og presenterer de beste løsningene.

Våre ansatte har kompetansen som utgjør Consilios ”produkt”. De trives, og er i kontinuerlig utvikling. Dyktige og fornøyde ansatte trekker til seg flere flinke folk som vil jobbe hos oss. Våre ansatte har ikke bare god kompetanse og erfaring innen sine fagfelt, men de er også sosiale og hyggelige folk.