Digital kommunikasjon

Hverdagen blir stadig mer digital. Suksess avhenger i stor grad av at man utnytter mulighetene til målrettet kommunikasjon i de relevante digitale kanalene.

En god digital synlighet begynner med en bevisst strategi, godt og verdifullt innhold samt distribusjon i de rette kanalene. Som rådgivere kan vi hjelpe deg med konsept­utvikling og strategi, prosjektledelse, webutvikling, produksjon av innhold, drift og publisering i digitale kanaler så du treffer de riktige målgruppene og de også finner deg.

Vi kan hjelpe deg med

Digital strategi

En digital strategi krever mål, valg av kanaler og tilpasset innhold for å nå den målgruppen du ønsker. Ofte vil en kombinasjon av betalt og fortjent kommunikasjon ha størst verdi.

Prosjektledelse

Det digitale landskapet endrer seg i rekordfart, og skal man henge med og gjøre seg synlig krever det en stødig hånd på rattet. Digitale prosjekter krever detaljstyring og teknisk innsikt, samt en solid evne til å samle alle røde tråder. Dette jobber vi med hver dag, og hjelper deg gjerne med alt fra planlegging til gjennomføring.

Innholds­markedsføring

Produksjon av innhold bygger merkevare, belyser og informerer. Innholdsmarkedsføring skaper trafikk og engasjement, gjerne via sosiale medier, med den hensikt å øke handlinger utført av målgruppen din. Det gir fortrolighet og tillit når du gjentatte ganger dukker opp med informasjon eller underholdning.

SEO & synlighet

Godt innhold er den viktigste faktoren for å oppnå god organisk rekkevidde. For at godt innhold skal bli funnet må det optimaliseres, publiseres og distribueres. SEO og forbedring av tekster opp mot søkeord er et viktig punkt å jobbe med for synlighet i søkemotorer. Jobben dette tar vil du alltid få igjen med en økt digital tilstedeværelse. En langsiktig investering som er gull verdt!

Google Ads

Gjennom betalte søk og Google Ads kan man betale seg til forsiden og i noen tilfeller toppen. Det krever godt innhold på landingssiden, tilpassede annonser og riktig valg av budsjett. Til forskjell fra SEO og organisk synlighet så vil du med Google Ads få øyeblikkelige resultater.

Sosiale medier

Kommunikasjon i sosiale medier bør være gjennomtenkt, og gjerne ha en egen strategi med tilpasset innhold og språk som målgruppen forstår. Vil rette kanal være Facebook, Instagram eller kanskje TikTok? Og hva med LinkedIn og X (Twitter)? Vi kan sette strategi, produsere innhold, drifte kanaler og annonsering for best mulig digital sosial tilstedeværelse.

YouTube

YouTube er den nest mest brukte søkemotoren etter Google. Videoer på YouTube engasjerer. Her har du som bedrift en unik mulighet til å vise deg frem, skape tillit og potensielt finne nye kunder som ikke var klar over ditt produkt eller tjeneste. Vi kan hjelpe deg med å opprette kanal, lage innhold og videokampanjer som treffer din målgruppe.

Nettsider

En nettside bør gjenspeile dine mål og strategier, og ikke minst møte dine kunders behov. Vi utvikler funksjonalitet og uttrykk som gjør nettopp dette. En brukervennlig side er ofte optimalisert i form av tekster og innhold. Kommer man høyt opp i Google, får man langt flere forespørsler og kunder. Vi kan skreddersy innhold på nettsiden for match i søkemotorer.

…Og mye, mye mer

Med det internasjonale IPREX-nettverket i ryggen kan vi hjelpe deg med å kommunisere utover landets grenser. Vi har filmproduksjon på huset, er eksperter i PR og medierelasjoner og tilbyr i tillegg et av markedets beste medietrenings­kurs med skreddersydd innhold.