Consilio internasjonalt

Consilio gir enklere tilgang til internasjonale markeder gjennom IPREX.

Vi er en del av IPREX, et av verdens største nettverk av PR- og kommunikasjonsbyråer med 120 partnere verden rundt. Consilios Thor Erling Lund var tidligere EMEA Director med ansvaret for byråene i Europa og Midtøsten. Det gjør at vi kjenner de andre partnerne svært godt både på et personlig og profesjonelt plan. Derfor kan vi bistå norske virksomheter med lokal kompetanse innen PR, markedsføring, medier, markeder, myndighetskontakt, import og eksport.

IPREX + Consilio

For Consilio betyr IPREX-samarbeidet også at vi har en kontinuerlig strøm av ny kunnskap og faglig utvikling fra folk som jobber med det samme som oss. Våre partnere er som oss; uavhengige byråer som er startet og eiet av lokale gründere med spesialkompetanse og kontaktflate i sitt lokale marked enten det er i Sverige, Kina, USA, eller Brasil. Vi møter lederne fra våre IPREX-partnere flere ganger i året og har erfaring fra prosjekter med mange av dem.

Tenke nordisk?

Mange virksomheter ser på Norden som ett marked. Samtidig bør all kommunikasjon tilpasses språk, kultur, og kommunikasjons­kanalene i hvert enkelt land. Consilio har tett samarbeid over flere år med våre partnere i Danmark, Sverige og Finland, og vært «lead agency» for flere nordiske kampanjer.