Consilio betyr råd. Vi er rådgivere og utfører oppdrag for nasjonale og internasjonale virksomheter.

Consilio ble etablert i 1995 med en idé om strategisk og helhetlig tilnærming til kommunikasjon. Vi utgjør et selvstendig og uavhengig kommunikasjonsbyrå uten eksterne eiere. Consilio tilsikter langsiktige kunderelasjoner. Vi er derfor svært stolte av at en stor del av kundelisten består av virksomheter som har vært med oss i mer enn ti år, enkelte faktisk helt fra etableringen. Consilio utfører oppdrag i hele landet, og har global rekkevidde gjennom IPREX.

Reklame, PR eller sosiale medier?

Kommunikasjonsfaget favner bredt. Det gjør Consilio også. Med vår strategiske og helhetlige tilnærming til kommunikasjon, er det virksomhetens mål som avgjør om budskapene skal ut i egne kanaler, betalte kanaler eller fortjente kanaler – eller helst en effektiv integrert kombinasjon av disse. consilio-virkemidler-pie

Best på alt?

Nei, ingen er det. Kommunikasjonsfaget er for stort til at man kan være best på alt. Men faget er også for stort til at de fleste virksomheter kan bruke et spesialistbyrå innenfor hver enkelt fagdisiplin. Ikke er det spesielt effektivt heller. Derfor har vi samlet kompetanse innen PR, reklame, sosiale medier, events, web, film, design og multimedia. Vi tror ikke like barn leker best. Derfor har vi en rekrutteringsstrategi som gjør at hver nyansatt skal komplettere den kunnskap vi allerede har i byrået. Men aller viktigst; det skal være faglig interessant og morsomt å være kunde i Consilio! Vi trives med krevende og profesjonelle kunder, fordi vi hele tiden må utvikle oss for å ligge i forkant faglig. Slik kan vi presentere de beste løsningene. Over halvparten av vår omsetning stammer fra oppdrag vi ikke utførte for fem år siden.

Ansatte, fordi det er deres kompetanse som utgjør Consilios ”produkt”. Ansatte skal trives og være i kontinuerlig utvikling. Dyktige ansatte trekker til seg ytterligere flinke folk som vil jobbe hos oss. ”Consilianere”, som våre ansatte kalles, må i tillegg til å ha høy kompetanse og erfaring innen sine fagfelt, også være utpreget sosiale og hyggelige folk.